PROJECTE WILLOW

PROJECTE WILLOW

El govern de EEUU va fer unes votacions el 2021 per saber qui seria el següent president i el resultat va ser el Joe Biden. És del mateix “grup” que el Donald Trump, tanmateix, van fer unes aprovacions de projectes i van aprovar el projecte Willow al passat 13 de març.

 

El projecte Willow és un projecte de desenvolupament de petroli controvertit de ConocoPhillips situat a la plana costanera de la Reserva Nacional de Petroli d’Alaska, originalment per construir i operar fins a cinc pistes de perforació per a un total de 250 pous de petroli. 

 

Si no parem el projecte fins al 2026, com a conseqüència ens deixarà les aigües contaminades i més sequera a les muntanyes, també el canvi climàtic afectarà més, com ara: plourà menys, rius i llargs secs, altes temperatures, més incendis als boscos, problemes de cultivació i etc.

Els animals del pol nord i pol sud, que són: Ós polar, Llebre blanca, Llop àrtic, Rens, Pingüins, Foques, Balenes i peixos d’aigua molt freda, i Ocells polars. Poden arribar la seva mort i sobretot els ocells migrants afectaran les rutes. Però no només això, sí el Pol Nord i Sud desfan el gel, noves malalties poden sortir i el nivell d’aigua pujarà fent desaparèixer illes. 

A més a més, comportarà problemes econòmics.

 

Com podem fer per parar aquest projecte?

Hi ha diferents maneres de parar el projecte Willow:

  • La més coneguda és sortir pel carrer per protestar #StopProjectWillow. 
  • Firmes a Change.org que ja porten més de 3.800.00 firmes. 
  • Gastar menys energia i aigua a casa.
  • No utilitzar més petroli i gas GLP.
  • Utilitzar energies renovables i respectar els espais naturals.

 

 

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial