Coronació Carlos III

Coronació Carlos III

El 6 de maig del 2023 va ser la coronació del Carlos III i la seva dona, Camilla, com a rei i reina del Regne Unit després d’accedir al tron ​​el 8 de setembre del 2022, a la mort de la seva mare, Isabel II.

 

Amb aquesta coronació molts habitants no hi han estat d’acord per molts motius i ho han demostrat exhibint amb cartells de “NOT MY KING”. Durant aquesta protesta, la policia ha detingut 52 persones i ha emès multes amb preus molt alts per delictes de l’ordre públic i per interrompre durant la coronació del nou rei.

 

El motiu de les revoltes té a veure amb la mort de la princesa Diana i l’orgull del país. Sabem que Diana va morir al 31 d’agost del 1997 per un accident d’automòbil, però hi ha teories i proves que apunten a que ha sigut un pla del Carlos per estar amb Camilla, de qui estava veritablement enamorat. Com que Carlos estava casat amb Diana i van néixer Enric i Guillem, van poder haver de divorciar-se. Però seguia sense poder estar amb Camilla perquè Diana seguia amb vida i és on va fer aquest pla per estar amb Camilla i ser el següent rei després de la reina Isabel II.

4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial