Feina per als joves

Feina per als joves

 

Ja arriben les vacances d’estiu i és en aquesta època on molts dels joves d’entre 16 a 18 anys començant a buscar feina per primera vegada.

En cas que t’interessi aquest tema no deixis de llegir, ja que en aquest article et donarem una gran varietat d’opcions que et podrien servir per guanyar alguna cosa de diners en un futur.

 

Suposem que les opcions més conegudes són les típiques de treballar dins de cadenes de menjar ràpid com podrien ser Burger King, McDonald’s, etc, també treballar en botigues i supermercats fen la caixa, però el que molta gent desconeix es que hi ha moltes altres opcions diferents, i ara us explicarem unes quantes:

 

Centre d’esports: Molts centres esportius solen demanar a diversos jugadors que facin esports dins el centre que facin d’entrenadors per als més petits o que supervisin x partits, etc, lògicament el que cobraràs varia depèn del centre i les hores que facis, però pot ser una molt bona opció si no tens res millor a fer.

 

Serveis d’atenció a la gent gran: Molts joves poden ajudar als serveis d’atenció a la gent gran per fer tasques com fer la compra, fer tasques de neteja, etc.

 

Centres de lleure i colònies d’estiu: Molts d’aquests centres d’estiu busca’n empleats d’aquesta edat, ja que en ser joves els nens més patits els poden veure com a referents i també es poden comunicar millor amb ells que amb un adult.

Jardineria: Els joves també poden dur a terme tasques de jardineria dins dels centres de botànica que hi ha per al seu pobla/ciutat.

 

És important saber que els joves han de tindre l’autorització dels seus pares o tutors legals i els xous varien depenent en l’establiment on estiguis.

 

Doncs aquests serien les feines més adequades per als joves d’aquesta edat.

Esperem que us hagi agradat.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial