Fira Sant isidre

Fira Sant isidre

El 12 de maig és l’inici de la fira de sant Isidre a Cardedeu, que des de l’any 1984 acull a més de 20 mil visitants any rere any. A part dels animals i les paradetes comercials, es posaran a terme múltiples activitats entretingudes per cardedeuencs de totes les edats i gustos, entre altres: activitats gastronòmiques, espectacles eqüestres, activitats esportives, sardanes i geganters.

Pels apassionats del cinema també hi haurà l’estrena del documental “Alter Nativas” dimecres 10 de maig a les 18:00 al cinema esbarjo, seguida per un debat amb els directors. La passejada nocturna tindrà lloc a les 21:00 el 12 de maig, on, com indica el nom, es farà una passejada suau amb lots, a prop de la granja Can Bordoi. A les 12:00 el 14 de maig a la zona de demostració al centre, hi haurà l’espectacle eqüestre on “jockeys” muntaran a cavall fent uns números meravellosos. També se celebrarà a les 20:00 la mostra gastronòmica, un sopar sota els pins del parc dels pinetons completament gratuït que tindrà lloc el 12 de maig. Finalment, també hi haurà a l’abast les atraccions, que es podran gaudir tot el cap de setmana.

La fira durarà uns quatre dies: el 12, el 13, 14 i 15 de maig, així que aprofiteu aquestes dates per gaudir d’aquestes activitats locals.

 

https://ficard.cat/

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial