QUÈ ÉS LA F1Academy?

QUÈ ÉS LA F1Academy?

El món de la Fórmula 1 sempre ha sigut d’homes, mai en tota la història hi ha hagut una noia competint, fins fa dos mesos que 15 noies han pogut debatre carreres en els circuits de Barcelona, Valencià i Àustria.

Aquesta nova notícia va ser anunciada la temporada passada on la presidenta de la F1Academy (el campionat femení) es va fer anunciada, Susi Wolff, el nom pot ser fàcil de reconèixer, ja que el seu marit Toto Wolff és l’actual president de l’escuderia de Mercedes a F1.

Aquest nou esdeveniment ha donat llum a l’esport de motor femení, pel fet que no era gens visibilitzat, i on s’ha pogut veure molt de talent amagat.

La F1Academy consta de 5 equips on en cadascun d’ells hi ha 3 corredores, el campionat es disputarà en 7 diferents circuits, on en cada un d’ells es fan 3 carreres. Actualment, porta el lideratge l’espanyola Marta Garcia de l’equip de Prema amb 135 punts una diferència amb la segona de 41 punts.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial