Blue Moon

Blue Moon

Blue Moon és el nom que li han donat la NASA i Jeff Bezos al seu nou mòdul, que a més de dur astronautes també podrà transportar tones de carregament a la lluna.

 

La idea d’aquesta creació és que no torni a la terra durant la tira danys, ja que es quedarà com el vehicle oficial d’entrega de càrregues a la plataforma Gateway ( el successor de la plataforma espacial internacional) i la lluna.

 

A més a més, les dues companyies asseguren que l’arquitectura del Blue Moon està plantejada com per poder-la anar modificant a mesura que van passant els anys.

D’acord amb la NASA Blue Origin (l’empresa del mòdul Blue Moon) està obligada a fer una prova no tripulada a la lluna de càrrega i descàrrega i posteriorment ja ho faran amb tripulants, només per fer aquesta petita prova, ja tardaran 6 anys més a poder fer el viatge tripulat.

 

La NASA diu que amb aquesta activitat el que volen és buscar la construcció d’hàbitats lunars i construir un establiment humà a la lluna.

 

La missió s’iniciarà el 2029 i si tot surt com està plantejat, la NASA a més d’aconseguir un nou aterratge lunar després de 50 anys també pretén iniciar una nova era dins el camp de la investigació.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial