Emilia Romagna la nova Venècia

Des de ja fa un mes que la regió d’Emilia Romagna està sofrint greus inundacions a causa del temporal Minerva, un temporal que ha arrasat amb els carrers d’Itàlia.

Fins ara ja s’han evacuat més de 36.000 persones, hi ha hagut 14 morts. A causa d’aquestes greus afectacions, també s’han hagut d’anul·lar diferents actes, com el Gran Premi d’Emilia Romagna i algun festival.

Els científics afirmen que la causa principal del temporal és el canvi climàtic i els periodistes descriuen aquest fenomen com a una petita apocalipsi, ja que han vist gent a les seves teulades  durant hores i hores per evitar l’aigua, petits vaixells de rescat amb més de 10 persones dins. Òbviament, afirmen que no tota la zona està afectada igual, hi ha zones on només hi ha un apetita capa de fang, i d’altres que els carrers són rius.

Diferents ONG i grans empresos o famosos han aportat el seu suport tan econòmic com manual.

Esperem que aquesta bonica regió aviat recuperi la seva normalitat i es pugui refer d’aquesta sotragada.

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial