Prèvia Espanyol –  Atlètic de Madrid

Prèvia Espanyol – Atlètic de Madrid

Avui 24 de maig , s’enfronten al RCDE Stadium l’Espanyol i l’Atlètic de Madrid, un partit molt important pels dos equips perquè un s’està jugant la permanència a primera divisió i l’altre s’està jugant amb el Reial Madrid el segon lloc de lliga.

L’equip local es troba penúltim a la classificació amb 34 punts ( a 4 de sortir del descens) i això vol dir que si aconsegueix la victòria es posarà només a 1 punt de sortir del descens a segona divisió.

L’Atlètic de Madrid està amb 72 punts (un punt per sobre del Madrid) en segon lloc, si guanya es posaria a 4 punts del Reial Madrid amb un partit més, i si perd es quedaria igual però si el Reial Madrid guanya el partit que té es posaria dos punts per sobre que l’Atlètic.

L’Espanyol ha guanyat dos partits dels últims cinc de lliga i l’Atlètic ha guanyat 4 dels últims 5 de lliga.

En conclusió, crec que serà un partit molt difícil per l’Espanyol però s’hi deixaran la pell al camp, ja que s’estan jugant la permanència.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial