El Toyota supra que va superar els 350 km/h

El Toyota supra que va superar els 350 km/h

Segurament coneixeu el Toyota supra (en l’article cotxes jdm en vaig parlar) però potser alguns de vosaltres no coneixeu el Toyota supra que va modificar smokey nagata i va fer que arribes als 354 km/h, doncs avui us explicaré aquesta història, així que, comencem!

 

Abans de començar i per posar-vos en context: abans de crear el supra que va superar els 350 km/h, primer va fer un supra que va arribar els 312 km/h, així que primer, parlaré d’aquest supra i llavors del que va superar els 350 km/h.

 

El Toyota supra que va superar els 350 km/h (i també el que va superar els 310 km/h).

 

Tot va començar l’any 2007 quan smokey nagata, un home japonès que té un taller de tuning que es diu top secret, va tunejar un Toyota supra mk4 posant-li un motor rb 26 procedent del nissan skyline gtr, llavors van modificar el motor i aquest motor podria produir 1000 cv de potència. Els rumors d’aquest supra van arribar fins a Europa, fins a una revista de tuning que es deia Max power i els de la revista van convidar a nagata i aquell supra al regne unit. i llavors va arribar la típica persona que li va preguntar: quina és la velocitat màxima que pot anar aquest cotxe? Nagata va respondre que aquell cotxe podria superar els 320 km/h, així que smokey va anar amb el Toyota supra a una carretera pública i va començar a córrer amb el cotxe i va arribar als 312 km/h i és clar la policia el va descobrir i va anar a presó. (si hagués anat a Alemanya potser no hauria anat a presó.)

 

quan finalment va sortir de la presó va agafar un altre Toyota supra (aquest sí que és el que va superar els 350 km/h) i el va modificar primer li va posar un motor v12 de 5 l procedent del Toyota century, llavors li va posar dos turbos i aquest motor podria produir 930 cv de potència. Després va decidir comprovar si aquest supra sí que podia arribar els 320 km/h així que el va portar al circuit Nardo a Itàlia i va intentar aconseguir arribar a aquella velocitat, lamentablement mai va arribar els 320 km/h perquè va arribar els 354 km/h. actualment és un dels Toyota supra més ràpids que existeixen. I el seu preu actual és de 107.000 € (pensava que seria més car).

 

I per acabar, 2 fotos del Toyota supra que va arribar els 312 km/h.

 

I 4 fotos del supra que va arribar els 350 km/h.

 

 

 

Espero que us hagi agradat l’article d’avui, pròxim article: Lamborghini Gallardo, el meu cotxe preferit.

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial