GRAND PRIX DE MONACO

GRAND PRIX DE MONACO

El passat cap de setmana es va disputar la 6 cursa del campionat de F1, un dels circuits més esperats de tota la temporada, un circuit on l’estratègia i el potencial de conducció són els principals punts a tenir en compte. Molts famosos hi van anar, ja que també va coincidir amb el festival de Cannes uns dies abans.

Les posicions de sortida eren Max Verstappen en la Pole, seguidament anava Fernando Alonso i com a gran sorpresa del Grand Prix va ser la posició d’Estevan Ocon a la classificació, en 3r lloc.

La cursa va ser bastant tranquil·la, però complicada a la vegada per la pluja i les corbes, tot i això, les posicions no van variar gaire, excepte en algun moment que Leclerc es va posicionar tercer. Finalment, el podi va ser completat, en primer lloc, Max verstappen, en segon Fernando Alonso i, en tercer lloc, Estevan Ocon, el seu tercer podi en la F1.

Després d’aquesta cursa la classificació de campionat situa a Max Verstappen primer, Pérez i Alonso, segon i tercer. I la següent cursa es disputarà el proper cap de setmana a Barcelona, Montmeló.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial