AVI I NETA ES CASEN SENSE SABER QUE ESTAVEN EMPARENTATS

AVI I NETA ES CASEN SENSE SABER QUE ESTAVEN EMPARENTATS

Autora: Emma Busquet.

Després de tres mesos de casats, amb 24 i 68 anys, descobreixen que són família gràcies a un àlbum de fotografies.

Per molt increïble que pugui semblar, aquesta parella de Florida (Califòrnia) va quedar sorpresa en descobrir ser família mesos després del “sí, vull”. Ell, és un milionari de 68 anys, i ella una jove ballarina de 24.

Fullejant l’àlbum familiar del respectiu “marit”, la núvia va reconèixer el rostre del seu pare entre les diverses imatges i ell, sorprès, va reconèixer que era el fill del seu primer matrimoni. L’home va quedar en un shock aborronador en assabentar-se que la noia amb qui s’havia casat tres mesos enrere, era en realitat la seva neta.

I com no es van reconèixer abans?, us preguntareu. La jove no coneixia de res al seu avi patern, ja que aquest, en divorciar-se del seu primer matrimoni va perdre el contacte absolut amb els seus fills. Malgrat els seus intents, contractant fins i tot un detectiu privat, no els va tornar a veure. L’any 2009 es va tornar a casar, i mesos després va conèixer a la jove ballarina en Tinder, una agència de cites.

A més, la parella no tenia cap relació amb els pares d’ella, els qui van fer fora de casa a la jove al saber que estava embarassada.

“Quan la vaig veure vaig tenir una sensació de déjà-vu, però en aquell moment no vaig entendre per què em resultava tan propera” declara l’home. La parella va tenir diverses cites, però mai van parlar de les seves famílies de manera profunda. Ara la notícia els ha explotat en la cara.

El protagonista va declarar diferents cops: “la seva cara em resultava familiar”. I potser just és això el que el va portar a fixar-se en ella. Existeix una teoria que explica que triem tot el que ens envolta en funció del familiar i pròxim que ens resulti. Entre psicòlegs abunda la creença que en ajuntar-nos amb algú, inconscientment estem buscant que els nostres gens siguin compatibles.

A l’emparellar-nos amb una persona, inconscientment busquem que els nostres gens siguin compatibles

Continuaran amb el matrimoni? Tot i la diferència d’edat i la impactant notícia la parella ha declarat que no tenen cap intenció d’abandonar la relació “cada parella és diferent, el nostre vincle és tan fort que això no és suficient” ens diu la ballarina. Finalment, com si no haguessin descobert el seu parentesc, continuaran vivint “junts i feliços”.

2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial