DIUEN PROU ALS MÒBILS A CARDEDEU

DIUEN PROU ALS MÒBILS A CARDEDEU

Mariona Vilà Marín

Aquest setembre, els instituts Sui, Raspall i Pla Marcell, arriben a un acord per a prohibir els mòbils a les seves aules.

 

Des de l’arribada de la pandèmia, es va detectar que s’abusava dels mòbils i cada cop més, així que aquest curs s’ha volgut prendre una decisió dràstica.

Les famílies amb fills que feien el pas cap a secundària han volgut prendre la iniciativa, ja que no volen que els seus fills i filles es vegin submergits en la voràgine digital. Per això, han creat el projecte Re-connecta’t, un grup de famílies que es troben per a frenar aquesta situació. Estan preocupats per l’avenç tan ràpid que està fent la tecnologia i en com pot afectar els infants i ser-ne conscient del que suposa submergir-se en aquest món. Pensen que aquest acompanyament ha de venir des de petits i no s’està acompanyant prou.

Per això gràcies a aquesta unió entre mestres i famílies ara, aquests instituts són espais lliures de mòbils, no es poden fer servir a l’aula, al pati ni al passadís.

L’alumnat ha expressat la seva conformitat amb aquestes mesures, les troben bones, ja que pensen que hi havia molt poca comunicació entre ells, ara poden fer noves amistats i buscar altres formes d’entreteniment. Però n’hi ha que no estan gaire d’acord, ja que segons ells, els prenen la “vida”.
Tot això ha suposat un gran canvi en els instituts, però veuen molta millora i a poc a poc creuen que s’anirà construint un món millor i controlant aquest nou univers.

Fonts d’informació: RTV Play Informatiu

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial