BARBIE TRENCA RECORDS AQUEST ESTIU

BARBIE TRENCA RECORDS AQUEST ESTIU

Autores: 
Jana Carretero 
Irene González 
Martina Muñoz

L’ESPERADA PEL·LÍCULA HA ACONSEGUIT UNA ASSISTÈNCIA MASSIVA ALS CINEMES D’ARREU DEL MÓN.

La pel·lícula escrita i dirigida per Greta Gerwig ha estat tot un exit, i ha aconseguit batre els rècords amb més de 700.000 espectadors només a Espanya. 

La pel·lícula es va estrenar el 21 de Juny i van participar actors i actrius molt importants, com per exemple Margot Robbie (fent de Barbie), Ryan Gosling (actuant com a Ken), Will Ferrer (Representant a Mattel CEO)…

Fins ara ha recaptat al voltant de 1.437 milions de dòlars a tot el món, convertint-se així en la pel·lícula més taquillera de 2023, la més taquillera produïda per Warner Bros, i la quinzena pel·lícula més taquillera de tots els temps. En aquesta pel·lícula, Greta Gerwig ha sigut la cinquena dona en la història de Hollywood a obtenir una nominació en la categoria de millor directora als premis Òscar.

Barbie està dirigida a adolescents de +10 anys, ja que hi ha moments que utilitzen el doble sentit, violència…; però també la poden veure els infants menors a l’edat abans mencionada.

DE QUÈ TRACTA LA PEL·LÍCULA?

Barbie | Tràiler principal

En el món de Barbie on tot és perfecte, comença la història de la nostra protagonista, la Barbie Estereotípica.

Barbie comença a pensar en la mort, li surt cel·lulitis i els peus se li tornen plans. Espantada i atabalada se’n va a veure a la Barbie boja. Ella li diu que per trobar una solució al seu problema, haurà de sortir al món real i trobar la causa que ha provocat la seva “fallida de funcionament”.  En fer-ho, descobrirà un món completament nou. Amb els avantatges i els inconvenients.

En tot aquest procés l’acompanyarà el seu Ken assignat, Ryan Gosling, que també experimentarà tota una revelació en descobrir que al món humà no és “només Ken” sinó que és un home, amb tots els privilegis que això suposa (cosa que res habitual a la seva terra natal).

3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial