HARRY STYLES EMBRUIXA UN ESTADI OLÍMPIC PLE DE FANS ENTREGATS

HARRY STYLES EMBRUIXA UN ESTADI OLÍMPIC PLE DE FANS ENTREGATS

L’ex cantant de One Direction ha donat la benvinguda  als 56.500 espectadors que han assistit al concert de la gira “Love on tour 2023” 

Autora: Valèria Roig Aldana 

12/07/23


Després que milers de fans fessin cua a l’exterior de l’Estadi Olímpic de Barcelona durant hores, i alguns fins a cinc setmanes, han pogut veure culminat el seu somni quan Harry Styles ha sortit a l’escenari.

Cinc anys després de la seva última visita a la ciutat, Styles ha fet embogir els 56.500 espectadors que omplien l’estadi amb els primers compassos de “Daydreaming”, la cançó que ha obert el primer concert a l’estat de la gira “Love On Tour 2023”.    

Amb la seva jaqueta  blava estil texà, pantalons acampanats i lluint els seus nombrosos tatuatges, Styles ha oficiat un xou ple de carisma davant d’una legió de fans completament entregats.

Durant les dues hores que ha durat el concert, el cantant ha interpretat els seus grans èxits, des de “Watermelon sugar” a “As it was”, passant per “Sign of the times” o “Adore you”. Sense oblidar el pas per One Direction, el cantant anglès també ha interpretat “What makes you Beautiful”, una de les cançons amb més èxit els anys  2011 i 2012. Fans que al 2023 la segueixen escoltant. 

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial