T’agraden les novel·les de misteri?

T’agraden les novel·les de misteri?

Autors: RCS Asterisc Agents

T’agradaria llegir una nova història completament diferent a les que mai no has llegit? Endinsa’t en el nostre llibre, un llibre escrit per alumnes d’aquest institut que t’enganxarà com mai cap llibre no ho havia fet!

Som alumnat de 3r ESO i aquest primer trimestre hem participat en el RCS Asterisc Agents. L’objectiu ha estat escriure un llibre. El nostre tracta d’una misteriosa intoxicació en un bar, on històries paral·leles acabaran resolent l’enigma d’aquest virus. Una història trepidant i plena d’intriga fins al final.

Llegeix la novel·la dels alumnes del Pla Marcell, et canviarà la vida.

Disponible pròximament. 

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial