LA 28a FIRA DE NADAL A CARDEDEU

LA 28a FIRA DE NADAL A CARDEDEU

Autors: Max Zarvel Canela – Gorka Herrera Lastres

ELS CIUTADANS ESPEREN AQUEST ESDEVENIMENT AMB MOLTES GANES

El divendres 15 de desembre, com ja és tradició, arranca la fira de Nadal a Cardedeu. Aquest any 2023 se celebra l’edició núm. 28. Aquesta fira acabarà el diumenge dia 17, així que aprofiteu el temps.

La fira de Nadal comença amb l’encesa i benedicció del foc de la fira a l’ermita de Sant Hilari, que des d’allà serà baixat a peu fins a l’Església Parroquial de Santa Maria de Cardedeu. El Foc serà encès amb uns brancams de llenya recollits dels boscos que envolten la vila, per simbolitzar la unió de tots els cardedeuencs i cardedeuenques.

A la tarda del divendres els botiguers començaran a guarnir les seves botigues amb els productes tradicionals. Cada any es veu com hi ha més comerços que col·laboren amb la Fira de Cardedeu.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial